Pay Per Click Management

SEA Campagnes

SEA campagnes, o.a. via Google Adwords, hebben een onmiddellijke impact en geven uw merk of bestemming een veel groter bereik t.g.v. het verschijnen als resultaat op de eerste pagina van de belangrijkste zoekmachines.

Waarom zou u kiezen voor adverteren via Google of andere search engines?

Marketing via het display netwerk van Google biedt uw de mogelijkheid om een ​​van de eerste resultaten te zijn die een potentiële klant ziet bij het uitvoeren van een Google zoekopdracht, terwijl u volledige controle heeft over de zoektermen.

Met andere woorden, je vergroot de kans om de go-to-optie te zijn voor mensen die al geïnteresseerd zijn in jouw type product, dienst of bestemming. Net deze potentiële reizigers zijn actief op zoek en zitten al verder in het kooptraject dan op andere kanalen.

Bovendien betaalt u voor alle soorten advertenties alleen wanneer iemand op uw advertenties heeft geklikt.

Paid Search Advertising

Een positieve ROI met onze PPC-zoekadvertenties? Besteed uw marketing budget verstandig en maak gebruik van deze enorm kosteneffectieve vorm van online adverteren.

PPC Remarketing

Verander uw waardevolle ‘potentiële klanten’ in ‘loyale klanten’. Ons team helpt u gebruikers, die reeds interesse hebben getoond, opnieuw te betrekken door een strategie te ontwikkelen die aan al uw behoeften voldoet.

Vertel ons over uw project

Laat u ondersteunen door ons team van experten om uw bestemming, hotel, aantal boekers te laten groeien